Langhard & Co

 är ett familjeföretag som startades 2015. Vi finns i Vallentuna strax norr om Stockholm. Vi är ett litet företag med stort hjärta och engagemang.

Joakim Langhard – VD

Jag startade mitt första bolag 2001 när jag grundade Langhard Interactive. Initialt fokuserade företaget på att erbjuda bredbandsinstallationer, både till privatpersoner och företag. Detta var under en tid då efterfrågan på bredbandstjänster ökade markant. Med mer erfarenhet och fler kunder uppgraderade jag bolaget till ett handelsbolag 2007 tillsammans med min fru. År 2015 startade vi ett aktiebolag, vilket öppnade dörren till nya och spännande möjligheter. Denna omvandling har inte bara varit en lärorik erfarenhet, utan även en fantastiskt rolig resa.
V


Vision

På Langhard & Co AB är vår vision att vara en katalysator för en hållbar och ljusare framtid. Vi grundades med en djupgående övertygelse om att affärer kan och bör ha en positiv inverkan på världen. Genom att integrera våra kärnverksamheter inom friskvård, IT och lantbruk strävar vi efter att bidra till en mer hållbar och integrerad värld.

Vår framgång bygger på ett outtröttligt kundfokus och engagemang. Vi tror att varje kund är unik, och vår uppgift är att inte bara uppfylla, utan överträffa våra kunders förväntningar. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer där våra kunder känner sig högt prioriterade och uppskattade.

Vi på Langhard & Co AB är engagerade i att vara mer än bara ett företag; vi är en partner i våra kunders resor och en kraft för positiv förändring i samhället. Genom att kontinuerligt utmana oss själva att tänka innovativt och agera ansvarsfullt, förbinder vi oss till att inte bara driva vårt företag framåt, utan också bidra till en bättre värld.Helena Langhard – Vice VD

År 2007 utgjorde en milstolpe för mig när jag och min make Joakim omvandlade Langhard Interactive till ett handelsbolag. Detta steg var en bekräftelse på vår starka samverkan och delade vision för företagets framtid. Sedan denna förändring har jag aktivt deltagit i såväl den dagliga verksamheten som i utformningen av företagets strategiska inriktning.

Med bildandet av ett aktiebolag år 2015 tog vi och företaget ett stort kliv framåt. Det innebar att vi fick anpassa oss till nya utmaningar, där vi fick balansera innovativt tänkande med praktiskt genomförande för att säkerställa företagets fortsatta utveckling och stabilitet.

Vårt samarbete, passion och engagemang för företagets mål och vision fortsätter att vara kärnan i vårt arbete för att uppnå nya höjder av prestation och förnyelse.