Friskvård

Vi har en verksamhet inom träning och friskvård. Vi erbjuder personlig träning, gruppträning och yoga. Vi finns i Täby på CrossFit Täby och Focus Arninge som ligger på Tillverkarvägen 7. I Vallentuna finns vi på Focus Vallentuna i Harmonis lokaler på Fornminnesvägen 7B.

Vi är anslutna till Actiway och Min Friskvård. Vi tar emot FaR, fysisk aktivitet på recept.

Personlig träning och friskvård

Personlig träning är träning för att uppfylla dina mål på ett roligt, säkert och effektivt sätt. Träning med inriktning på att komma i form,  bli starkare, snabbare, smidigare, uthålligare, bygga muskler, gå ner i vikt eller bara må bättre.

Helena Langhard Yoga instruktör - hälsa och friskvård

Medicinsk yoga

Medicinsk yoga är en terapeutisk yogaform där andningsövningar blandas med långsamma mjuka fysiska övningar, avslappning och meditation. Inga förkunskaper krävs och du anpassar alla övningar efter dina egna förutsättningar.

Dynamisk yoga

Dynamisk yoga är en fysisk yogaklass för styrka, balans och smidighet. Klasserna innehåller uppmjukande rörelser, kroppsställningar, andningsteknik, meditation samt avslappning. Rörelserna länkas samman med andningen. Dynamisk yoga förenar kropp, själ, sinne och att vara här och nu.