Friskvård

Langhard Wellness är verksamt inom träning och friskvård. Vi erbjuder personlig träning på CrossFit Täby, samt på Focus i Arninge och i Hägernäs Strand. Vi har yoga på Harmoni i Vallentuna och på Focus i Arninge.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev.

Langhard Wellness är anslutet till Actiway och Wellnet och Min Friskvård. Vi tar emot FaR, fysisk aktivitet på recept.

Personlig träning och friskvård

Personlig träning för att uppfylla dina mål på ett roligt, säkert och effektivt sätt. Träning med inriktning på att komma i form,  bli starkare, snabbare, smidigare, uthålligare, bygga muskler, gå ner i vikt eller bara må bättre.

Vi erbjuder personlig träning på CrossFit Täby och Focus i Arninge, samt på Focus i Hägernäs Strand.

CrossFit Täby och Focus Träning och Hälsa i Arninge ligger på Tillverkarvägen 7.
Focus Träning och Hälsa Hägernäs Strand finns på Flygvilleslingan 4 i Täby.

Klicka här för att se våra priser och tider

Helena Langhard Yoga instruktör - hälsa och friskvård

Medicinsk yoga

Medicinsk yoga är en terapeutisk yogaform där andningsövningar blandas med långsamma mjuka fysiska övningar, avslappning och meditation. Yogapassen utförs på yogamatta eller sittande på en stol. Inga förkunskaper krävs och du anpassar alla övningar efter dina egna förutsättningar.

Dynamisk yoga

Dynamisk yoga är en fysisk yogaklass för styrka, balans och smidighet. Klasserna innehåller uppmjukande rörelser, kroppsställningar, andningsteknik, meditation samt avslappning. Rörelserna länkas samman med andningen. Dynamisk yoga förenar kropp, själ, sinne och att vara här och nu.