IT-verksamhet

it-verksamhet

It-verksamhet – Våra konsulter på Langhard IT har lång erfarenhet av både Mac och PC-miljöer. Vi erbjuder konsulttjänster och webtjänster. Åtta av tio småföretagare hanterar sin egen IT. Våra åtaganden sträcker sig från totalt helhetsansvar med daglig närvaro hos er, till kunder som ringer oss vid behov och ber om hjälp att installera nyinköpt utrustning. Vi har erfarenhet och kompetens att driva större IT-relaterade projekt såsom flytt, leverantörsbyte och systemskifte. Vi är bollplank när ni behöver diskutera nya lösningar och hjälper er med det mesta från att implementera trådlösa lösningar och uppgradera nätverk till att konfigurera brandväggar och installera ny mjukvara på en laptop. Du hittar våra kunder i en mångfald av branscher och skilda verksamheter, med den gemensamma nämnaren att de har ett behov av våra tjänster. Vi håller till i Vallentuna och norra Stockholm. Kontakta oss för mer information

 

IT-Konsulter

En del av Langhard & Co ABs it-verksamhet är It-konsulter. Åtta av tio småföretagare hanterar sin egen IT. De tvingas alltså lägga värdefull tid och resurser på tekniska frågor, när de egentligen bara vill ägna sig åt sin kärnverksamhet och komma åt nyttan med nya digitala tjänster. Med en IT – konsult från Langhard IT råder vi bot på det problemet och hjälper dem att få tekniken att fungera.

Personligt besök av en konsult som fixar all IT på plats.
Man kan även får teknisk hjälp med IT via telefon, mejl eller fjärrskrivbord.

Exempel på hjälp som företagare kan få är applikationer, tjänster, installationshjälp, server, felavhjälpning samt hårdvara och nätverk.

Kontakta Joakim Langhard om du vill prata IT med oss.

Langhard webhotell

Välkommen till en närodlad webservice.

Langhard IT är webhotell för dig som vill att din websida ska känna sig som hemma.
Med ett par enkla klick kan du komma igång med hemsida, blogg och e-post.

Säkrare hemsida med SSL
Ett SSL-certifikat krypterar trafiken mellan din sajt och dina besökare vilket gör det omöjligt för obehöriga att stjäla känslig information (t ex inloggnings- eller kontouppgifter).

Du kan med bara ett klick starta en blogg baserat på WordPress, världens mest använda bloggverktyg. Välj bland tusentals snygga teman och lägga till valfria plugins till din blogg för att få den exakt som du vill.

Langhard Vault

Vi erbjuder en säker distansbackuplösning för företag.

Tekniken bygger på bittorrenttekniken som är en beprövat teknik.
Bittorrent är ett filöverföringsprotokoll. Den överföringsmodell som det ursprungliga programmet (BitTorrent) använder har namngivits efter programmet och sedan implementerats av många andra program.